Unter Eichen
Unter Eichen is een prachtig ‘Gulfhaus’, een authentieke Noord-Duitse boerderij uit omstreeks 1890. In 2020 is de gehele boerderij liefdevol gerenoveerd en beschikt nu over alle moderne **** faciliteiten.

Ligging en verblijf

De boerderij is verbouwd tot 4-sterren vakantiehuis en beschikt over drie compleet ingerichte slaapkamers: 2 met tweepersoonsbedden en 1 met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast is er een ruime hal, woonkamer met oude balken (en openslaande deuren naar terras), een open keuken en aparte badkamer & toilet. Alle ruimtes bevinden zich op de begane grond (ong. 120m2).

Omschrijving

Unter Eichen is een zgn. ‘Gulfhaus’, een boerderijtype dat tussen 1750 en 1900 veel werd gebouwd in Noord-Duitsland (vgl. met een kleine Drentse boerderij). In 2015-20 hebben wij de boerderij geheel gerenoveerd en voorzien van sfeervolle meubels en inrichting. Zo treft u een nieuwe keuken aan met alle voorzieningen en zijn er openslaande deuren naar het terras. In de woonkamer zijn de oude balken teruggebracht en is er voldoende ruimte om met meerdere personen in de eethoek te zitten of te ontspannen voor de moderne flatscreen (met Netflix optie). Daarnaast staat er een DVD speler en zijn er diverse spelletjes en een geluidsinstallatie aanwezig. Ook is Wifi beschikbaar door het gehele huis.