Contact

Meer informatie en boeken?

Voor meer informatie of om te boeken kunt u een email sturen aan p.greeven@kpnplanet.nl of bellen (0031) 06-51014028 (NL).

Huurprijs en verhuuroverzicht

Het vakantiehuis is boekbaar voor 2 tot 6 personen. Het hoogseizoen is van mei t/m september en gedurende de feestdagen. In deze periode wordt het vakantiehuis alleen voor een gehele week verhuurd. De huurprijs is vanaf € 700,- voor de gehele week all-in voor 2 personen. Mocht u met meer dan 2 personen komen dan geldt een toeslag van € 10,- per persoon per nacht.

In de periode oktober t/m april geldt een minimum verblijf van 5 nachten (uitzondering rondom de feestdagen). De prijs per nacht bij een verblijf korter dan een week is in deze periode € 100,- bij een bezetting van 2 personen (excl. schoonmaakkosten). Indien u een week het huis wenst te huren in deze periode is de prijs € 600,- all-in. Mocht u met meer personen komen dan geldt een toeslag van € 10,-per persoon per nacht. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden (voor een overzicht van de bezetting,  op ‘Belegungsübersicht‘)

Overig

Bij de huurprijs voor een week is inbegrepen de eindschoonmaak, electriciteit, gas, water, wifi, bedlinnen en handdoeken. Naar wens kan een kinderbedje worden klaar gezet. De boerderij is een niet-rokers verblijf. Wij hopen u van harte welkom te mogen heten!

Een interessante site met Nederlandstalige informatie over Noord-Duitsland is:

http://www.duitsland-reisgids.nl